Betaalmethoden

Veilige betaling

Wij werken met Mollie als betaalprovider, die u verder leidt naar uw bekende betaalomgeving.

Zowel onze site, als de site van Mollie, is SSL beveiligd, zodat uw gegevens veilig verzonden worden. U hebt onderstaande mogelijkheden om te betalen:

Hieronder de informatie over bovenstaande betaalmethoden, zoals opgenomen in onze verkoopvoorwaarden. Dit is een excerpt uit deze voorwaarden en zijn niet aangepast na het uitbreken van het Coronavirus. Helaas kunnen we, mede daardoor en doordat de vervoerders geen betaling bij levering meer aanbieden, op dit moment de remboursoptie niet aanbieden en is deze uit het afrekenproces verwijdert.

  • Betaling via iDEAL (vanaf Nederlandse bankrekeningen), BanContact/MisterCash (België), Sofort of Creditcard via Mollie, onze betaalprovider: Volgt u de stappen op het scherm. Via uw vertrouwde internetbankieromgeving maakt u het factuurbedrag direct aan ons over. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Uw order wordt in behandeling genomen zodra de betaling is gelukt. Sluit het scherm na het overmaken van uw betaling niet af via het rode kruisje in de rechterbovenhoek maar log uit op de aangegeven manier. U wordt dan teruggeleid naar deze website om uw bestelling af te ronden.
  • Betaling via overschrijving (met de invoering van SEPA volstaat het IBAN bankrekeningnummer voor betalingen vanuit alle EU lidstaten): Na plaatsing van uw order via de website krijgt u de orderbevestiging / vooruitbetalings-factuur per mail toegezonden. U kunt deze vervolgens betalen op een door u gewenste manier. Na ontvangst van uw betaling op onze rekening wordt uw order in behandeling genomen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Houdt u echter wel rekening met de verwerkingstijd van uw betaling. Mochten we na 5 dagen geen betaling hebben ontvangen, dan annuleren we de bestelling
  • Betaling bij aflevering (alleen mogelijk binnen Nederland bij bedragen boven de € 100,-): De rembourskosten worden 1 op 1 aan u doorbelast. Dit zijn uitdrukkelijk geen verzendkosten. U betaalt het factuurbedrag bij aflevering aan de chauffeur. Zorgt u ervoor dat u het bedrag in contanten gepast in huis heeft op het moment van afleveren (PIN betaling is nog niet mogelijk).
    Omdat we weten dat het bestelproces soms per ongeluk te ver wordt doorlopen en wij bij deze betaalkeuze geen controle hebben middels het ontvangen van een betaling vragen we u om de order nog eens extra aan ons te bevestigen via de  mail.