Over Gisba Slaapcomfort BV

Ons bedrijf

Gisba Slaapcomfort B.V. beheert een aantal webwinkels die slaapcomfort-artikelen aan particulieren verkopen.

Ons doel is het beste product, tegen eerlijke prijzen voor u beschikbaar te stellen. Dit doen we al vanaf 2007 via onze webwinkel donsdekbedden.nl

Andere zusjes van deze online wollen-dekbed-winkel zijn:

Gisba Slaapcomfort in de uitzending van “Holland van Boven” (SBS6) november 2020

Ons team

We zijn een klein team, die zijn kracht ontleent aan de productkennis en betrokkenheid bij zowel onze klanten als ons bedrijf.

We willen u precies dat dekbed leveren waardoor u (weer) lekker slaapt en waarvan u jarenlang plezier zult hebben. Doordat we naast de wollen dekbedden die in deze webwinkel verkocht worden, ook zijden en donzen dekbedden verkopen, weten we zeker dat dit moet kunnen lukken binnen ons bedrijf.

We staan elke werkdag voor u klaar om u via de mail, of telefonisch te helpen bij het maken van een juiste keuze.

Klik hier voor onze contactinformatie

Getuigenissen

Deskundig en betrokken

“Deskundig en betrokken zijn ze zeker. De medewerkster die ik aan de telefoon kreeg vroeg goed door om zo precies te weten aan welk soort dekbed ik écht wat zou hebben”

Betrouwbaar

“De levertijd was bij mijn dekbed wat lang, maar ik werd keurig op de hoogte gehouden toen oorspronkelijk aangegeven levertijd overschreden ging worden. Dat is heel prettig en komt heel vertrouwd over.”

Mooi product

“Ik heb gekozen voor kameelharen all year dekbed gemaakt volgens het duo-principe. Dit dekbed is net zo warm als mijn vorige dekbed, maar een eind soepeler, waardoor ik toch lekkerder slaapt. Echt een mooi product”