4-seizoenendekbed Kairo

€ 347,50
Inclusief belasting

Luxe kameelharen 4-seizoenen dekbed. Een echt luchtig zomerdekbed en een behaaglijk voor-/najaars dekbed kunnen middels drukknopen op elkaar bevestigd worden en vormen dan een overheerlijk warm winterdekbed.

Maat dekbed
Direct leverbaar

Een echt luchtig zomerdekbed en een behaaglijk voor-/najaars dekbed kunnen middels drukknopen op elkaar bevestigd worden en vormen dan een overheerlijk warm winterdekbed.
Het zomerdeel is gevuld met ca. 185 gr/m2losgekaarde haren uit de ondervacht van een kameel en is met dat vulgewicht een écht zomerdekbed. Het herfstdekbed met een vulgewicht van ca. 375 gr/m2 voldoet de koudere periode van het jaar. Mocht het nog kouder worden op de slaapkamer, dan kunnen de delen op elkaar bevestigd worden.

De stof is 100% perkal katoen; KbA gecertificeerd, dus gewonnen uit 'Kontroliert Biologische Anbau' en daarmee minder milieu belastend (kleur is iets grauw).
Over het steppatroon is nagedacht en is zo ontworpen dat de lichaamsvorm goed gevolgd wordt wanneer het dekbed over u heen ligt. Daar ligt ook de naam van dit steppatroon: Körperform.

Dekbed is wasbaar op 30 graden in een wolwasprogramma. Gebruik een wolwasmiddel en zorgt ervoor dat het dekbed voldoende ruim in de trommel past of besteed het wassen anders uit aan een wasserij.

E82188

Datasheet

Vulling
Kamelen haar
Vulgewicht per m2
185 + 375 gr/m2
Seizoen
4-seizoenen
Afwerking
Zomer- en herfstdeel
Warmtefactor
5.4 + 10.0 / 15.7

Specifieke referenties

No customer reviews for the moment.

Gerelateerde producten

(3 andere producten in deze categorie)