Texeler Multikeus 4-seizoenen dekbed

€ 183,00
Inclusief belasting

Texeler Multikeus dekbedden zijn onderling in iedere denkbare combinatie samen te stellen tot een extra warm dekbed. Hier hebben wij voor u het standaard 4-seizoenen dekbed samengesteld met een zomer en een all-year dekbed. Specificaties van de gebruikte dekbeddelen kunt u op deze site lezen bij Multikeus Zomerdekbeden Multikeus voor -en najaarsdekbed.

Maat dekbed
Levertijd 3-7 werkdagen

De dekbedden zijn onderling in iedere denkbare combinatie samen te stellen tot een extra warm dekbed. De enige voorwaarde is dat de dekbedden dezelfde maat hebben. U kunt dus zelf uw ideale 4-seizoenen dekbed samenstellen, welke perfect aan uw warmtebehoefte voldoet.

Hier hebben wij voor u het standaard 4-seizoenen dekbed samengesteld met een zomer en een all-year dekbed. Specificaties van de gebruikte dekbeddelen kunt u op deze site lezen bij Multikeus Zomerdekbed en Multikeus voor -en najaarsdekbed.

Liever een andere combinatie? Stel dan zelf uw 4-seizoenen dekbed samen door de benodigde artikelen in de gewenste maat in uw winkelmandje te stoppen. U kunt kiezen uit:

T410260140200

Datasheet

Vulling
Texelse wol
Vulgewicht per m2
200 + 400 gr/m2
Seizoen
4-seizoenen
Afwerking
Zomer- en herfstdeel
Warmtefactor
4.6 + 8.8 / 13.8

Specifieke referenties

No customer reviews for the moment.

Gerelateerde producten

(3 andere producten in deze categorie)