Texeler Multikeus 4-seizoenen dekbed

€ 183,00
Inclusief belasting

Texeler Multikeus dekbedden zijn onderling in iedere denkbare combinatie samen te stellen tot een extra warm dekbed. Hier hebben wij voor u het standaard 4-seizoenen dekbed samengesteld met een zomer en een all-year dekbed. Specificaties van de gebruikte dekbeddelen kunt u op deze site lezen bij Multikeus Zomerdekbeden Multikeus voor -en najaarsdekbed.

Maat dekbed
Direct leverbaar

 

Veilige gegevensverzending door SSL beveiliging

 

Pakketten volgen via track en trace

 

14 dagen bedenktijd na ontvangst van uw artikel

De dekbedden zijn onderling in iedere denkbare combinatie samen te stellen tot een extra warm dekbed. De enige voorwaarde is dat de dekbedden dezelfde maat hebben. U kunt dus zelf uw ideale 4-seizoenen dekbed samenstellen, welke perfect aan uw warmtebehoefte voldoet.

Hier hebben wij voor u het standaard 4-seizoenen dekbed samengesteld met een zomer en een all-year dekbed. Specificaties van de gebruikte dekbeddelen kunt u op deze site lezen bij Multikeus Zomerdekbed en Multikeus voor -en najaarsdekbed.

Liever een andere combinatie? Stel dan zelf uw 4-seizoenen dekbed samen door de benodigde artikelen in de gewenste maat in uw winkelmandje te stoppen. U kunt kiezen uit:

T410260140200

Datasheet

Vulling
Texelse wol
Vulgewicht per m2
200 + 400 gr/m2
Seizoen
4-seizoenen
Afwerking
Zomer- en herfstdeel
Warmtefactor
4.6 + 8.8 / 13.8

No customer reviews for the moment.

Gerelateerde producten

(3 andere producten in deze categorie)