Alpaca 4-seizoenen dekbed

€ 258,00
Inclusief belasting

Een bijzonder luchtig hoogzomerdekbed, gecombineerd met een niet te warm herfstdeel maken dit voor Nederland een perfect 4-seizoenen dekbed. De Alpacawol maakt het een licht en bijzonder comfortabel wollen dekbed voor ons gematigde zeeklimaat.

Maat dekbed
Levertijd 5-8 werkdagen

  • Veilige gegevensverzending door SSL beveiliging Veilige gegevensverzending door SSL beveiliging
  • Pakketten volgen via track en trace Pakketten volgen via track en trace
  • 14 dagen bedenktijd na ontvangst van uw artikel 14 dagen bedenktijd na ontvangst van uw artikel

Het zomerdeel (met slechts 200 gr/m2) en herfstdeel (350gr/m2) kunnen middels ritsen aan de zijkanten aan elkaar bevestigd worden tot een prettig winterdekbed. De warmteisolatie is precies goed aangepast aan ons gematigde zeeklimaat, waar het de laatste winters niet meer écht koud is geweest. Er is gebruik gemaakt van een baandoorstikking overdwars over het dekbed. Door de gebruikte ruitjes in de doorstikte banen blijft het toch een soepel dekbed.

De Alpacawol komt van Nederlandse bodem en is ook in Nederland tot dekbed verwerkt. Alpacawol is bij gelijke isolatie lichter dan gewone schapenwol of merinowol. Heeft een goede vocht en warmteregulering en daarmee is dit dekbed écht een aanrader. Daarbij komt nog dat het dekbed machine wasbaar is (wel het wol-wasprogramma en een wolwasmiddel gebruiken) en geen lanoline bevat, waardoor het ook voor mensen met allergieën een geschikt dekbed is. 

Gebruik promotiecode Alpaca2019 en ontvang 10% korting op uw bestelde alpacadekbed!

WA0140200

Datasheet

Vulling
Alpaca wol
Vulgewicht per m2
200 + 350 gr/m2
Seizoen
4-seizoenen
Afwerking
Zomer- en herfstdeel
Warmtefactor
3,1 + 8,8 / 12,4

No customer reviews for the moment.

Gerelateerde producten

(3 andere producten in deze categorie)