Peru all year - Alpaca wollen dekbed
  • Alpaca wollen dekbed hoeklabel
  • Peru all year - Alpaca wollen dekbed
  • Alpaca wollen dekbed: Peru all year
  • Peru alpaca all year - productinfo op leaflet
  • Peru all year - steppatroon Mummie
  • Peru all year - waslabel

Peru all year - Alpacawollen dekbed

€ 267,50
Inclusief belasting

Dit Alpacahaar gevulde dekbed van producent Erzstef, is een perfect all year dekbed. Door het speciale steppatroon valt het dekbed heerlijk om u heen.

Maat dekbed
Direct leverbaar

De wol van een Alpaca is bijzonder kroezend en houdt daardoor de warmte goed vast. Daarnaast zitten er in de haren zelf luchtblazen, die zorgen dat de haren van zichzelf ook al goed isoleren. Met een betrekkelijk laag vulgewicht, kun je dus een heerlijk soepel, maar toch lekker warm dekbed maken. Daarnaast bevat Alpaca haar geen wolvet, waardoor er minder kan is op allergische reacties, dan bij gewone schapenwol.

Het dekbed 'Peru' van de firma Erzstef GmbH is gevuld met Alpaca wol van lokale Duitse alpaca fokkers. Deels van professionele fokkers, deels van hobby boeren. Ondanks dat deze dieren niet in een extreem klimaat leven, wordt er veel aandacht aan de juiste vachtstructuren gegeven bij de fok, waardoor er een mooie kwaliteit Alpaca wol ontstaat.

Het dekbed heeft een fijne cremekleurige katoen-batist als tijk. Het speciale 'mummie' steppatroon zorgt er nog eens extra voor dat het dekbed lekker om u heen valt. 

Al met al een is het Peru all year dekbed van Alpaca wol een perfect dekbed voor de niet echt koude slaapkamer. Ook in de zomer zal dit dekbed nog lang prettig zijn om onder te slapen.

95014

Datasheet

Vulling
Alpaca wol
Vulgewicht per m2
375 gr/m2
Seizoen
All-year
Afwerking
Enkel dekbed
Warmtefactor
8.8

Specifieke referenties

No customer reviews for the moment.

Gerelateerde producten

(7 andere producten in deze categorie)