Jakharen all year dekbed

€ 195,80
Inclusief belasting

Een prachtig All-year dekbed van jakwol. De wol van de Jak is bijzonder geschikt voor de vulling van een dekbed. De Jak (= hooggebergte rund) heeft een lange dunne wolhaar die zich uitstekend tot een soepel vlies laat verwerken. Er wordt wel gezegd dat jakwol hét betaalbare alternatief is voor kasjmirwol.

Maat dekbed
Levertijd 10-20 werkdagen

De wol van de Jak is bijzonder geschikt voor de vulling van een dekbed. De Jak (= hooggebergte rund) heeft een lange dunne wolhaar die zich uitstekend tot een soepel vlies laat verwerken. Er wordt wel gezegd dat jakwol het betaalbare alternatief is voor kasjmirwol. Dit All-year dekbed is dan ook een dekbed welke geschikt is voor de veeleisende slaper in de gemiddeld warme (voor- en najaar of ’s winters licht verwarmde) slaapkamer. 

De soepelheid van het Jak wolvlies blijft volledig behouden door het dekbed volgens het duo-principe te produceren. De extra luchtlaag zorgt voor een betere isolatie en vochtregulering dan dat bij een enkellaags doorstikt dekbed met ditzelfde vulgewicht mogelijk is.

Door de donkere kleur van de jakharen lijkt de tijkstof wat grauwer dan bij lichter gekleurde wolsoorten.

WY3140200

Datasheet

Vulling
Jak haar
Vulgewicht per m2
300 gr/m2
Seizoen
All-year
Afwerking
Enkel dekbed volgens Duo-principe
Warmtefactor
8,9

Specifieke referenties

No customer reviews for the moment.

Gerelateerde producten

(7 andere producten in deze categorie)